KookJij

Appelmosterd

Een heerlijk appelmosterd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 7 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Barbecue en grillen Mechtild Piepenbrock
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appelmosterd te bereiden

De appels schillen en klokhuis verwijderen.
Het vruchtvlees raspen en direct bedruppelen met de citroensap.
Het appelmengsel vermengen met de mosterd + mierikswortel + suiker.
Daarna de slagroom luchtig erdoor roeren.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Heerlijk bij gebakken/geroosterd vlees zoals karbonade, maar ook bij biefstuk en krabbetjes.
Ik heb het zelfs eens bereid bij mosselen in plaats van de gewone mosterdsaus.
Wil je het meer vloeibaar dan meer room toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst