Heerlijk bij gebakken/geroosterd vlees zoals karbonade, maar ook bij biefstuk en krabbetjes.
Ik heb het zelfs eens bereid bij mosselen in plaats van de gewone mosterdsaus.
Wil je het meer vloeibaar dan meer room toevoegen.
Recept
« Terug naar recepten
Appelmosterd
PT7M
Appelmosterd
Een heerlijk appelmosterd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
7 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Barbecue en grillen Mechtild Piepenbrock
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelmosterd te bereiden
De appels schillen en klokhuis verwijderen.
Het vruchtvlees raspen en direct bedruppelen met de citroensap.
Het appelmengsel vermengen met de mosterd + mierikswortel + suiker.
Daarna de slagroom luchtig erdoor roeren.
Het vruchtvlees raspen en direct bedruppelen met de citroensap.
Het appelmengsel vermengen met de mosterd + mierikswortel + suiker.
Daarna de slagroom luchtig erdoor roeren.