Recept
« Terug naar recepten
Appelsuikertaart
PT35M
Appelsuikertaart
Een heerlijk appelsuikertaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Michel De Mey
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelsuikertaart te bereiden
De 2 eieren loskloppen met de room. Voeg 2 eetlepels kandijsuiker een mespunt kaneel en nootmuskaat toe.
De 8 walnoten grof malen en bij dit mengsel voegen.
Schil de appels (verwijder het klokhuis) en snij in parten.
In de bakvorm:
Bakpapier, kruimeldeeg (het teveel afsnijden)
Op de bodem 2 eetlepels bruine kandijsuiker. Appelschijfjes, eiermengsel er over gieten
Bestrooien met 4 lepels kandijsuiker.
30 à 40 minuten in voorverwarmde oven op 200 ° C
De 8 walnoten grof malen en bij dit mengsel voegen.
Schil de appels (verwijder het klokhuis) en snij in parten.
In de bakvorm:
Bakpapier, kruimeldeeg (het teveel afsnijden)
Op de bodem 2 eetlepels bruine kandijsuiker. Appelschijfjes, eiermengsel er over gieten
Bestrooien met 4 lepels kandijsuiker.
30 à 40 minuten in voorverwarmde oven op 200 ° C
the viking zegt:
volgende week ga ik dit recept maken.
hopen dat het lukt.:p:D
gr. the viking