Recept
« Terug naar recepten
Ardeens gebraad met oude graanjenever
PT40M
Ardeens gebraad met oude graanjenever
Een heerlijk ardeens gebraad met oude graanjenever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ardeens gebraad met oude graanjenever te bereiden
Het gebraad aan beide kanten goed bruin aanbakken.
Zet het vuur lager en verdeel de jenever erover.
Haal het vlees uit de pan.
Snij het in 8 dikke schijven en leg tussen elk stuk vlees een stuk kaas met ertussen een stuk hesp.
Neem een vuurvaste schotel beboter deze, leg het vlees erin.
Zet in een voorverwarmde oven op 180 gr en +/- 30min bakken.
Serveer zeer warm.
Hier werden opgebakken aardappelen, boontjes en wortelen met oude graanjenever bij geserveerd.
Zet het vuur lager en verdeel de jenever erover.
Haal het vlees uit de pan.
Snij het in 8 dikke schijven en leg tussen elk stuk vlees een stuk kaas met ertussen een stuk hesp.
Neem een vuurvaste schotel beboter deze, leg het vlees erin.
Zet in een voorverwarmde oven op 180 gr en +/- 30min bakken.
Serveer zeer warm.
Hier werden opgebakken aardappelen, boontjes en wortelen met oude graanjenever bij geserveerd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
cbaaren zegt:
derbyke zegt:
Een andere optie uitstapje naar Belgie :);):p.... maar ja zo komen we geen recepten van jou tegen waar we toch naar uitkijken :);):p
Gerard van der Leeuw zegt:
derbyke zegt:
Hilde Dumont zegt: