Recept
« Terug naar recepten
Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren
PT30M
Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren
Een heerlijk ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren te bereiden
Bak het vlees aan beide kanten bruin aan in boter, zet het vuur lager en laat een 15 min zachtjes garen.
Aardappelen koken, afgieten, pureren en kruiden meng er een beetje olijfolie onder.
Asperges in stukken snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Wok de asperges in olijfolie bijna beetgaar, aan kruiden en een scheut amaretto erover, vervolgens de courgette en tomaatjes toevoegen. Als laatste de kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord.
Aardappelen koken, afgieten, pureren en kruiden meng er een beetje olijfolie onder.
Asperges in stukken snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Wok de asperges in olijfolie bijna beetgaar, aan kruiden en een scheut amaretto erover, vervolgens de courgette en tomaatjes toevoegen. Als laatste de kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: