Recept
« Terug naar recepten
Armeense eierstoof
PT30M
Armeense eierstoof
Een heerlijk armeense eierstoof recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Armeense eierstoof te bereiden
Verhit een pan met de olie en voeg de ui toe. Bestrooi met zout en peper. Laat ongeveer 7 minuten 'zweten'.
Voeg de tomatenblokjes toe, het water, paprikapoeder en citroensap. Breng evt. nog iets verder op smaak met peper/zout. Laat ongeveer 5 minuten pruttelen.
Breek de eieren een voor een boven de pan. Doe het deksel erop en laat de eieren volledig garen.
Haal het deksel van de pan, bestrooi met de verse koriander en besprenkel met de olijfolie.
Serveer met knapperig brood.
Voeg de tomatenblokjes toe, het water, paprikapoeder en citroensap. Breng evt. nog iets verder op smaak met peper/zout. Laat ongeveer 5 minuten pruttelen.
Breek de eieren een voor een boven de pan. Doe het deksel erop en laat de eieren volledig garen.
Haal het deksel van de pan, bestrooi met de verse koriander en besprenkel met de olijfolie.
Serveer met knapperig brood.
lidy47 zegt:
Kan je dat veranderen in : een ui fijn gesneden? Anders lijkt het net of er gehakt bij moet
alvast bedankt