Recept
« Terug naar recepten
Aromatisch stoofpotje van kip in rode wijn
PT60M
Aromatisch stoofpotje van kip in rode wijn
Een heerlijk aromatisch stoofpotje van kip in rode wijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aromatisch stoofpotje van kip in rode wijn te bereiden
- Breng de bouten op smaak met peper en zout en bak ze aan beide kanten goudbruin in boter. Haal uit de pan.
- Bak nu het spek in de pan met de fijngesneden wortels en selder.
- Voeg de bouten terug toe en overgiet met de wijn en de fond. Laat nog 30 minuten pruttelen onder deksel
- Serveer met kroketten.