Recept
« Terug naar recepten
Arretjecake
PT90M
Arretjecake
Een heerlijk arretjecake recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
38
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Arretjecake te bereiden
Roer de suiker, het ei en de cacao goed door elkaar zodat er een chocola-suiker-massa ontstaat. Doe de gesmolten boter er door en roer weer goed zodat alles 1 massa wordt (snoepen is toegestaan!~!) vervolgens breek je alle koekjes en meng je ze er door (niet te kleine niet te grote stukken) doe deze brei van chocolade goddelijkheid in een cakevorm en doe hem in de koelkast (1 nachtje) voor snelle trek 2 uur in de diepvries kan ook!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Riekie zegt:
sannetjuhh_1993 zegt:
groetjesss
Gerdien zegt:
250 gr. delfia vet
200 gr. w.basterd suiker
50 gr. cacao
2 eieren
200 gr. biscuitjes
delfia vet is allang uit de handel genomen, diamant vet doet het ook goed. De biscuitjes kun je ook vervangen voor cafe noir.Heel lekker.
1 ei kun je ook vervangen voor 3 eetlepels melk.
Verder gebruik ik een vierkant brownie blik, zodat je klein hapklare stukjes kunt snijden.Een plak arretje cake moet je volgens mij wel met een vorkje eten.hapklaar is wel zo gemakkelijk.
Dit recept is toch iets anders dan dat van hierboven.
greet bokhorst zegt:
je kan er ook nog een beetje likeur in doen
Anton zegt:
Google weet alles. Heerlijk
martien zegt:
rob zegt:
:p
Roos zegt:
Tom zegt:
max zegt:
jozien zomer zegt:
gerrit zegt:
mara & rosa zegt:
Christina zegt: