KookJij

Arretjescakejes van biscuit

Een heerlijk arretjescakejes van biscuit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: A.H.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Arretjescakejes van biscuit te bereiden

Verkruimel de bisuitjes in de keukenmachine of sla met een deegroller een paar keer op de verpakking. Smelt de boter op laag vuur. Roer er de cacao, de basterdsuiker en de cognac door. Voeg als laatste de koekkruimels toe. Bekleed de vormpjes ruim met huishoudfolie. Schep het mengsel erin. Laat de arretjescakejes een paar uur in de koelkast opstijven. Trek de cakejes voorzichtig aan de folie uit de vorm. Verwijder de folie. Smelt de chocolade 2 minuten in de magnetron en schenk deze over de arretjescakejes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gabrielle

gabrielle zegt:
lekker!!! ik heb ze gemaakt maar met melkchocolade vond ik ze lekkerder:D
olinda

olinda zegt:
:pLekker makkelijk en niet veel voor nodig