Recept
« Terug naar recepten
Artisjokken met Geitenkaas in Ham
PT15M
Artisjokken met Geitenkaas in Ham
Een heerlijk artisjokken met geitenkaas in ham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Artisjokken met Geitenkaas in Ham te bereiden
1).Leg op elke artisjokkenhelft een passend stukje geitenkaas.
2).Leg daarop 1 of 2 blaadjes munt
3).Leg daar op een halfje cornichon
3).Wikkel het geheel in een dunne plak prosciutto, Schinken, ham,enz.
4)Zet het hapje vast met een stokje.
2).Leg daarop 1 of 2 blaadjes munt
3).Leg daar op een halfje cornichon
3).Wikkel het geheel in een dunne plak prosciutto, Schinken, ham,enz.
4)Zet het hapje vast met een stokje.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP:Z et op een schaaltje en presenteer bij de borrel.