Recept
« Terug naar recepten
Arubakoffie
PT20M
Arubakoffie
Een heerlijk arubakoffie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
85 kCal energie
0,9 Gram eiwit
6 Gram vet
6,9 Gram koolhydraten
0,9 Gram eiwit
6 Gram vet
6,9 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
colruyt.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Arubakoffie te bereiden
Schil de sinaasappel en snij in partjes.
Giet de koffie in een steelpannetje en voeg de sinaasappelpartjes en de schil toe. Verwarm 15 min. op een zacht vuur, zonder te laten koken.
Voeg de suiker toe en zeef de koffie.
Giet in een kop en versier met slagroom en cacaopoeder
Giet de koffie in een steelpannetje en voeg de sinaasappelpartjes en de schil toe. Verwarm 15 min. op een zacht vuur, zonder te laten koken.
Voeg de suiker toe en zeef de koffie.
Giet in een kop en versier met slagroom en cacaopoeder