Recept
« Terug naar recepten
Asperge-aardappelsalade met zeebaars en sinaasappel
PT30M
Asperge-aardappelsalade met zeebaars en sinaasappel
Een heerlijk asperge-aardappelsalade met zeebaars en sinaasappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
telegraaf.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperge-aardappelsalade met zeebaars en sinaasappel te bereiden
Kook de aardappels en asperges. Snijd de aardappels in partjes en de asperges doormidden. Fruit ondertussen het gesnipperde uitje in een beetje olie. Blus af met het sinaasappelsap en laat het vocht tot de helft inkoken. Voeg de room en boter toe en breng op smaak met zout en peper. Meng de aardappels, asperges, rucola, azijn en olie door elkaar. Breng de vis eveneens op smaak met zout en peper en bak hem op de huid in een mengsel van olie en boter. Draai een keer kort om en serveer direct.
Maak een mooi hoopje van de salade. Leg er twee zeebaarsfiletjes op en schenk er ruim saus omheen.
Maak een mooi hoopje van de salade. Leg er twee zeebaarsfiletjes op en schenk er ruim saus omheen.
streep zegt: