KookJij

Asperge-aardappelsalade met zeebaars en sinaasappel

Een heerlijk asperge-aardappelsalade met zeebaars en sinaasappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: telegraaf.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperge-aardappelsalade met zeebaars en sinaasappel te bereiden

Kook de aardappels en asperges. Snijd de aardappels in partjes en de asperges doormidden. Fruit ondertussen het gesnipperde uitje in een beetje olie. Blus af met het sinaasappelsap en laat het vocht tot de helft inkoken. Voeg de room en boter toe en breng op smaak met zout en peper. Meng de aardappels, asperges, rucola, azijn en olie door elkaar. Breng de vis eveneens op smaak met zout en peper en bak hem op de huid in een mengsel van olie en boter. Draai een keer kort om en serveer direct.

Maak een mooi hoopje van de salade. Leg er twee zeebaarsfiletjes op en schenk er ruim saus omheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

streep

streep zegt:
lijkt me heerlijk