Recept
« Terug naar recepten
Asperge en kippensoep
PT40M
Asperge en kippensoep
Een heerlijk asperge en kippensoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperge en kippensoep te bereiden
Hak de kip fijn. Plaats de kip in een afgedekte pan en kook in water op een laag vuurtje voor 20 min. Hak de ui en de peterselie (fijn). Neem alle groente inclusief de asperges (in hapklare stukken gesneden) en voeg deze toe aan de kip. Roer goed door elkaar en laat alles nog 20 min. koken op een laag vuurtje. Regelmatig goed roeren. Giet de soep af en voeg peper en zout toe.
ger2 zegt: