KookJij

Asperge en kippensoep

Een heerlijk asperge en kippensoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperge en kippensoep te bereiden

Hak de kip fijn. Plaats de kip in een afgedekte pan en kook in water op een laag vuurtje voor 20 min. Hak de ui en de peterselie (fijn). Neem alle groente inclusief de asperges (in hapklare stukken gesneden) en voeg deze toe aan de kip. Roer goed door elkaar en laat alles nog 20 min. koken op een laag vuurtje. Regelmatig goed roeren. Giet de soep af en voeg peper en zout toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ger2

ger2 zegt:
Als je dit dan ook nog gezond wil doen, laat je de kip weg, gebruik dan kervel uit een blikje of vers en tapioca korreltjes om te binden.