Recept
« Terug naar recepten
Aspergemousse met garnalen
PT30M
Aspergemousse met garnalen
Een heerlijk aspergemousse met garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergemousse met garnalen te bereiden
kook de asperges beetgaar en hou 4 puntjes apart
mix de overige asperges fijn
breng de bouillon aan de kook
week de gelatineblaadjes in koud water, knijp ze goed uit en laat ze dan oplossen in de hete bouillon
voeg de bouillon toe aan de asperges en laat afkoelen
kruid voldoende met peper en zout
meng er de opgeklopte slagroom onder en verdeel de mousse over kleine borrelglaasjas
laat enkele uren opstijven in de ijskast
werk af met de aspergepunten en garnaaltjes
mix de overige asperges fijn
breng de bouillon aan de kook
week de gelatineblaadjes in koud water, knijp ze goed uit en laat ze dan oplossen in de hete bouillon
voeg de bouillon toe aan de asperges en laat afkoelen
kruid voldoende met peper en zout
meng er de opgeklopte slagroom onder en verdeel de mousse over kleine borrelglaasjas
laat enkele uren opstijven in de ijskast
werk af met de aspergepunten en garnaaltjes
Deane Bastiaans zegt:
Ook al aan meerdere mensen doorgestuurd. Als je nog meer lekkere recepten hebt, ontvang ik deze graag.Groet Deane