Recept
« Terug naar recepten
Asperges granier
PT30M
Asperges granier
Een heerlijk asperges granier recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
het aspergeboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges granier te bereiden
Schil en gaar de aspergepunten volgens het basisrecept.
Hak de truffel fijn (of gebruik truffelschilfers.)
Til de asperges met de theedoek uit het kooknat en laat de asperges goed uitlekken.
Halveer de aspergepunten overlangs.
Bak de eieren.
Leg op elk bord een spiegelei, leg de gehalveerde aspergepunten als een stralenkrans om de dooier (punten naar binnen) en bestrooi de dooier met de truffel.
Hak de truffel fijn (of gebruik truffelschilfers.)
Til de asperges met de theedoek uit het kooknat en laat de asperges goed uitlekken.
Halveer de aspergepunten overlangs.
Bak de eieren.
Leg op elk bord een spiegelei, leg de gehalveerde aspergepunten als een stralenkrans om de dooier (punten naar binnen) en bestrooi de dooier met de truffel.