KookJij

Asperges granier

Een heerlijk asperges granier recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: het aspergeboek
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges granier te bereiden

Schil en gaar de aspergepunten volgens het basisrecept.
Hak de truffel fijn (of gebruik truffelschilfers.)
Til de asperges met de theedoek uit het kooknat en laat de asperges goed uitlekken.
Halveer de aspergepunten overlangs.
Bak de eieren.
Leg op elk bord een spiegelei, leg de gehalveerde aspergepunten als een stralenkrans om de dooier (punten naar binnen) en bestrooi de dooier met de truffel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst