KookJij

Asperges met ansjovisboter:

Een heerlijk asperges met ansjovisboter: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Bert Allers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met ansjovisboter: te bereiden

Laat de ansjovis 15 min. weken in lauw water en dep de filets vervolgens droog.
Prak ze in een diep bord fijn en meng het citroensap en de boter erdoor.

Leg de asperges op 4 bordjes met de punten naar één kant.
Schep naast de aspergekoppen een dot ansjovisboter.
Bestrooi de asperges met peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst