Recept
« Terug naar recepten
Asperges met ansjovisboter:
PT30M
Asperges met ansjovisboter:
Een heerlijk asperges met ansjovisboter: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bert Allers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met ansjovisboter: te bereiden
Laat de ansjovis 15 min. weken in lauw water en dep de filets vervolgens droog.
Prak ze in een diep bord fijn en meng het citroensap en de boter erdoor.
Leg de asperges op 4 bordjes met de punten naar één kant.
Schep naast de aspergekoppen een dot ansjovisboter.
Bestrooi de asperges met peterselie.
Prak ze in een diep bord fijn en meng het citroensap en de boter erdoor.
Leg de asperges op 4 bordjes met de punten naar één kant.
Schep naast de aspergekoppen een dot ansjovisboter.
Bestrooi de asperges met peterselie.