Recept
« Terug naar recepten
Asperges met kruidensaus
PT60M
Asperges met kruidensaus
Een heerlijk asperges met kruidensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met kruidensaus te bereiden
Schil de asperges dun af en snijd het houterige uiteinde weg.Was ze snel in ruim water en koud water en kook ze gaar met zout circa 20-40 min.De kooktijd is afhankelijk van de dikte.Smelt in die tijd op een zacht vuur de boter.Schil het teentje knoflook en bak deze even in de boter.Haal het knoflookteentje uit de pan en voeg de kruiden en wat zout toe.Haal de asperges uit de pan en leg ze op een schotel en giet er de kruidenboter over.
soppie zegt: