Recept
« Terug naar recepten
Asperges met ossenhaas en rode wijn saus
PT40M
Asperges met ossenhaas en rode wijn saus
Een heerlijk asperges met ossenhaas en rode wijn saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met ossenhaas en rode wijn saus te bereiden
Schil de asperges
Maak de groente schoon en snij in stukken.
Braad de ossenhaas in boter en schroei deze dicht.
Kruid het vlees met peper en zout en zet het weg in aluminiumfolie.
Bak de gesneden groenten in het braadvocht en blus af met kalfsfond en rode wijn.
Laat dit op een laag vuur sudderen.
Kruid de saus met peper en zout.
Kook de asperges beetgaar.
Snij de ossenhaas in 5 gelijke stukken, voeg een klontje boter toe en zet het vlees afgedekt met aluminiumfolie 8 min. 160 graden in voorverwarmde oven.
Zeef de saus en monteer hem af met demi glace.
Maak de groente schoon en snij in stukken.
Braad de ossenhaas in boter en schroei deze dicht.
Kruid het vlees met peper en zout en zet het weg in aluminiumfolie.
Bak de gesneden groenten in het braadvocht en blus af met kalfsfond en rode wijn.
Laat dit op een laag vuur sudderen.
Kruid de saus met peper en zout.
Kook de asperges beetgaar.
Snij de ossenhaas in 5 gelijke stukken, voeg een klontje boter toe en zet het vlees afgedekt met aluminiumfolie 8 min. 160 graden in voorverwarmde oven.
Zeef de saus en monteer hem af met demi glace.
ik zegt: