Recept
« Terug naar recepten
Aspergesalade met Hollandse garnalen
PT30M
Aspergesalade met Hollandse garnalen
Een frisse en heerlijke lente salade voor op een broodje of voor op een
toastje bij de borrel. In dit recept wordt gebruikt gemaakt van typische
Hollandse producten zoals de asperges en de Hollandse garnalen.
Houd je niet van garnalen? Vervang deze dan door reepjes gekookte
ham of gerookte kip.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Brood - Beleg
- > Hapjes - Koud
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Leuke Recepten: in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergesalade met Hollandse garnalen te bereiden
- Kook de eieren hard in ongeveer 8 minuten. Laat deze goed schrikken en pel ze. Snijd de asperges in kleine stukjes en kook deze in gezouten water in 8 minuten gaar. Voeg halverwege de kooktijd de doperwten toe en kook mee.
- Hak de dille en voeg samen met de yoghurt, mayonaise, Hollandse garnalen en peper en zout. Snijd de eieren in kleine stukjes en voeg eraan toe. Giet de asperges en doperwten af en meng met het garnalen mengsel.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Lekker op een (stok)broodje een cracker of een toastje.