Recept
« Terug naar recepten
Aspergesalade met varkensgebraad
PT40M
Aspergesalade met varkensgebraad
Een heerlijk aspergesalade met varkensgebraad recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergesalade met varkensgebraad te bereiden
Spoel de groene asperges, schil de witte. Snij de harde onderkanten van de stengels weg. Kook de asperges apart beetgaar. Reken voor witte 8 tot 12 minuten, voor groene 6 tot 8 minuten. Laat afkoelen. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Spoel en droog de sla, scheur grote bladeren in reepjes.
Vermeng de zonnebloemolie met het citroensap en de mierikswortel. Breng op smaak met suiker, peper en zout.
Verdeel de sla, de asperges en het vlees over de borden.
Lepel er wat vinaigrette bij. Werk af met tomaat, kervel en bieslook.
Vermeng de zonnebloemolie met het citroensap en de mierikswortel. Breng op smaak met suiker, peper en zout.
Verdeel de sla, de asperges en het vlees over de borden.
Lepel er wat vinaigrette bij. Werk af met tomaat, kervel en bieslook.