Recept
« Terug naar recepten
Aubergine met kaas
PT30M
Aubergine met kaas
Een heerlijk aubergine met kaas recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
vriendin
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aubergine met kaas te bereiden
Aubergine in plakken snijden.
Besprenkelen met olie en bakken in de gloeiend hete grillpan, 2 kanten, op keuken papier uitlekken en afkoelen.
Sausje maken van citroensap, chili vers of gedroogd,
munt, event. zout en peper naar smaak toevoegen en de gesnipperde munt en blokjes van de kaassoorten.
Besprenkelen met olie en bakken in de gloeiend hete grillpan, 2 kanten, op keuken papier uitlekken en afkoelen.
Sausje maken van citroensap, chili vers of gedroogd,
munt, event. zout en peper naar smaak toevoegen en de gesnipperde munt en blokjes van de kaassoorten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
sensowier zegt:
groetjes carmen
apu zegt:
apu zegt: