Lekker met spaghetti:
-300 gram spaghetti.
-Een scheutje olijfolie.
-2 Tenen geperste knoflook.
De spaghetti koken, afgieten en de olijfolie en knoflook erdoor roeren.
Recept
« Terug naar recepten
Aubergine rolletjes gevuld met gehakt
PT60M
Aubergine rolletjes gevuld met gehakt
Een heerlijk aubergine rolletjes gevuld met gehakt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aubergine rolletjes gevuld met gehakt te bereiden
-Het gehakt rul bakken.
-De ui snipperen en de knoflook fijnhakken en bij het gehakt doen en even meebakken.
-De tomatenstukjes, wijn, laurier, peper, zout en het bouillonblokje erbij doen en alles goed doorwarmen.
-Op halfhoog vuur een half uurtje laten trekken zonder deksel (dan kan het vocht iets verdampen).
-De aubergine met een kaasschaaf in de lengte in plakken schaven.
-De lasagnebladen gaar koken.
-De oregano bij het gehaktmengsel doen en goed doorroeren.
-1 Lasagneblad neerleggen, hierop een plak aubergine leggen en daarop een schep gehaktmengsel.
-Voorzichtig oprollen en in een ovenschaal leggen met de naad naar beneden.
-Alle lasagnebladen zo opmaken.
-Als er gehakt over is dit tussen de rolletjes verdelen.
-De plakken tomaat erover verdelen.
-Bestrooien met de geraspte kaas.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken tot de kaas gesmolten is.
-De ui snipperen en de knoflook fijnhakken en bij het gehakt doen en even meebakken.
-De tomatenstukjes, wijn, laurier, peper, zout en het bouillonblokje erbij doen en alles goed doorwarmen.
-Op halfhoog vuur een half uurtje laten trekken zonder deksel (dan kan het vocht iets verdampen).
-De aubergine met een kaasschaaf in de lengte in plakken schaven.
-De lasagnebladen gaar koken.
-De oregano bij het gehaktmengsel doen en goed doorroeren.
-1 Lasagneblad neerleggen, hierop een plak aubergine leggen en daarop een schep gehaktmengsel.
-Voorzichtig oprollen en in een ovenschaal leggen met de naad naar beneden.
-Alle lasagnebladen zo opmaken.
-Als er gehakt over is dit tussen de rolletjes verdelen.
-De plakken tomaat erover verdelen.
-Bestrooien met de geraspte kaas.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken tot de kaas gesmolten is.