Recept
« Terug naar recepten
Auberginepakjes stoompan Melanzana abbigliamento
PT30M
Auberginepakjes stoompan Melanzana abbigliamento
Een heerlijk auberginepakjes stoompan melanzana abbigliamento recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ans Ruitenberg
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
internet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Auberginepakjes stoompan Melanzana abbigliamento te bereiden
Snijd de aubergine in de lengte in zes ongeveer gelijke plakken. Gebruik de stukken langs de kant voor een ander recept. Laat de zes plakken in de stoompan in vijf minuten gaar worden. Snijd ondertussen de tomaten in twaalf gelijke plakken. De mozzarella wordt in 6 plakjes gesneden. Neem de gegaarde
aubergineplakken uit de stoompan en leg telkens op het dikkere uiteinde een plakje tomaat, een blaadje basilicum, een plakje mozzarella en weer een blaadje basilicum en een plakje tomaat op elkaar. Kruid de tomatenplakjes daarbij stevig. Klap de aubergineplak om en steek deze met een houten spies vast. Kruid de bovenzijde nogmaals. Laat deze pakjes nogmaals vijf minuten in de stoompan gaar worden. Daarna uit de pan nemen en op een bord garneren. Steek in de gaatjes van de spiesen de takjes wilde basilicum. Serveer warm.
aubergineplakken uit de stoompan en leg telkens op het dikkere uiteinde een plakje tomaat, een blaadje basilicum, een plakje mozzarella en weer een blaadje basilicum en een plakje tomaat op elkaar. Kruid de tomatenplakjes daarbij stevig. Klap de aubergineplak om en steek deze met een houten spies vast. Kruid de bovenzijde nogmaals. Laat deze pakjes nogmaals vijf minuten in de stoompan gaar worden. Daarna uit de pan nemen en op een bord garneren. Steek in de gaatjes van de spiesen de takjes wilde basilicum. Serveer warm.
apu zegt: