Recept
« Terug naar recepten
Avocado Ritz (Avocado met kreeft)
PT10M
Avocado Ritz (Avocado met kreeft)
Een heerlijk avocado ritz (avocado met kreeft) recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Zuid-Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocado Ritz (Avocado met kreeft) te bereiden
Snijd de avocados middendoor, verwijder de pitten, schep ze uit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Besprenkel het vruchtvlees met citroensap en meng het luchtig met de kreeft. Roer er de mayonnaise, room en kruiderij doorheen. Schep dit mengsel in de avocados en dien ze op, gegarneerd met sla, tomaten, komkommer en radijs.
Lianne Helder zegt: