Recept
« Terug naar recepten
Avocado-waterkerssoep
PT30M
Avocado-waterkerssoep
Een heerlijk avocado-waterkerssoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocado-waterkerssoep te bereiden
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Doe de room in een pan met de bouillon, avocado en waterkers. Laat 5 minuten koken en mix de soep.
Kook de bloemkoolroosjes in licht gezouten water beetgaar en doe ze bij de soep. Leng eventueel aan met extra kippenbouillon.
Verdeel de soep over zes borden of kommetjes en werk af met de garnalen.
Kook de bloemkoolroosjes in licht gezouten water beetgaar en doe ze bij de soep. Leng eventueel aan met extra kippenbouillon.
Verdeel de soep over zes borden of kommetjes en werk af met de garnalen.