Recept
« Terug naar recepten
Avocadococktail met cayennepeper
PT20M
Avocadococktail met cayennepeper
Een heerlijk avocadococktail met cayennepeper recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
AH
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocadococktail met cayennepeper te bereiden
Pers de citroen uit. Maak een saus van de mayonaise, de crème fraîche, de ketchup en 1/2 tl cayennepeper. Breng op smaak met enkele druppels citroensap, peper en zout.
Snijd de avocado in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder de pit en de schil en snijd de avocado in dunne parten. Besprenkel de avocado met wat citroensap tegen het verkleuren. Verdeel de ijsbergsla over de glazen, verdeel de avocado en de garnalen erover.
Schep in elk glas een lepel saus en bestrooi met de rest van de cayennepeper.
Snijd de avocado in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder de pit en de schil en snijd de avocado in dunne parten. Besprenkel de avocado met wat citroensap tegen het verkleuren. Verdeel de ijsbergsla over de glazen, verdeel de avocado en de garnalen erover.
Schep in elk glas een lepel saus en bestrooi met de rest van de cayennepeper.