Heerlijk bij zelfgemaakte (kip- of varkens-)saté.
En een originele pesto bij de barbecue!
Recept
« Terug naar recepten
Aziatische pindapesto
PT5M
Aziatische pindapesto
Een heerlijk aziatische pindapesto recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
www.culinaireproducties.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aziatische pindapesto te bereiden
- Hak de pinda’s fijn in een keukenmachine, met een goed mes of in een vijzel. Knip de koriander fijn. Pel de knoflook en hak de teentjes fijn. Halveer de peper, verwijder zaad en zaadlijsten en hak hem fijn.
- Meng de pinda’s, koriander, knoflook, peper, suiker, olie en sojasaus tot een dikke saus.
- Meng de pinda’s, koriander, knoflook, peper, suiker, olie en sojasaus tot een dikke saus.
sonyanijntje zegt:
Maar dat is uitproberen!
Het scheelt overigens niet echt een handeling als je alles bij elkaar in de blender mikt ;)