Recept
« Terug naar recepten
Babi pangang
PT90M
Babi pangang
Een heerlijk babi pangang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Doriet Janssen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Babi pangang te bereiden
Het vlees 1uur of langer laten marineren en knapperig bakken tot het lekker krokant is, mag ook in olie dus frituren en in reepjes snijden. Dan de inhoud van een klein blikje taotjo met 2 tenen knoflook fijnmaken en even fruiten in een beetje olie dan alle andere ingrediënten erbij doen en binden. Op de schaal een laagje atjar scheppen het in repen gesneden vlees en de saus over het vlees schenken. Severen met witte rijst, nasi, of bami.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit is mijn lekkerste babi pangang recept wat ik ooit heb uitgeprobeerd