Recept
« Terug naar recepten
Babi Pedis Dan Daun Papaya (varkensvlees)
PT60M
Babi Pedis Dan Daun Papaya (varkensvlees)
Een heerlijk babi pedis dan daun papaya (varkensvlees) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
koken&genieten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Babi Pedis Dan Daun Papaya (varkensvlees) te bereiden
Snijd het vlees klein.
Maak het de groenten schoon en snijd klein.
Zet de gesneden papayabladeren weg in wat water met zout.
Doe de schoongemaakte sjalotten, knoflook, gember, trassi, rawits en wrijf fijn in de vijzel.
Verhit wat olie in een wok en bak het vlees bruin.
voeg de kruidenpasta toe en gekneusde sereh stengels toe.
Roerbak dit alles ca. 1 minuut,
Voeg 1 dl water en het papayablad toe,
Voeg nog wat zout naar smaak
Roerbak tot de papayabladeren zacht zijn.
Maak het de groenten schoon en snijd klein.
Zet de gesneden papayabladeren weg in wat water met zout.
Doe de schoongemaakte sjalotten, knoflook, gember, trassi, rawits en wrijf fijn in de vijzel.
Verhit wat olie in een wok en bak het vlees bruin.
voeg de kruidenpasta toe en gekneusde sereh stengels toe.
Roerbak dit alles ca. 1 minuut,
Voeg 1 dl water en het papayablad toe,
Voeg nog wat zout naar smaak
Roerbak tot de papayabladeren zacht zijn.
Hans zegt: