KookJij

Babi roedjak

Een heerlijk babi roedjak recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: indische kookcursus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Babi roedjak te bereiden

Snijd het vlees in stukken en braad het in de olie aan
Fruit de uien en de kruiden in wat olie, voeg het water toe en sudder het vlees hierin gaar
Voeg tot slot de santenmix toe en roer die erdoor
Laat het geheel nog ongeveer 2 minuten sudderen
Serveer dit gerecht in een diepe schaal

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst