Recept
« Terug naar recepten
Babi roedjak
PT50M
Babi roedjak
Een heerlijk babi roedjak recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
indische kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Babi roedjak te bereiden
Snijd het vlees in stukken en braad het in de olie aan
Fruit de uien en de kruiden in wat olie, voeg het water toe en sudder het vlees hierin gaar
Voeg tot slot de santenmix toe en roer die erdoor
Laat het geheel nog ongeveer 2 minuten sudderen
Serveer dit gerecht in een diepe schaal
Fruit de uien en de kruiden in wat olie, voeg het water toe en sudder het vlees hierin gaar
Voeg tot slot de santenmix toe en roer die erdoor
Laat het geheel nog ongeveer 2 minuten sudderen
Serveer dit gerecht in een diepe schaal