Recept
« Terug naar recepten
Babyleaf salade met Sugarsnaps, Aardbeien en Bietj
PT20M
Babyleaf salade met Sugarsnaps, Aardbeien en Bietj
Een heerlijk babyleaf salade met sugarsnaps, aardbeien en bietj recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sandra babbel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
dekamarkt
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Babyleaf salade met Sugarsnaps, Aardbeien en Bietj te bereiden
Kook sugarsnaps in 4-6 min. beetgaar. Spoel ze af met koud water en laat ze afkoelen.
Meng in een grote schaal de babyleaf, 3 el. dressing, de sugarsnaps, bosuitjes, blokjes biet, de helft van de aardbeien en pijnboompitten. Leg de geitenkaas plakken op een bakplaat en schuif dit onder een hete ovengrill 2-3 min. totdat ze licht kleuren.
Verdeel de salade over 4 (diepe) borden en leg de plakken geitenkaas in het midden.
Verdeel de rest van de aardbeien en pijnboompitten erover en er maal wat zwarte peper over.
Lekker met volkorenbolletjes.
Meng in een grote schaal de babyleaf, 3 el. dressing, de sugarsnaps, bosuitjes, blokjes biet, de helft van de aardbeien en pijnboompitten. Leg de geitenkaas plakken op een bakplaat en schuif dit onder een hete ovengrill 2-3 min. totdat ze licht kleuren.
Verdeel de salade over 4 (diepe) borden en leg de plakken geitenkaas in het midden.
Verdeel de rest van de aardbeien en pijnboompitten erover en er maal wat zwarte peper over.
Lekker met volkorenbolletjes.
Joris zegt: