KookJij

Babyleaf salade met Sugarsnaps, Aardbeien en Bietj

Een heerlijk babyleaf salade met sugarsnaps, aardbeien en bietj recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: dekamarkt
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Babyleaf salade met Sugarsnaps, Aardbeien en Bietj te bereiden

Kook sugarsnaps in 4-6 min. beetgaar. Spoel ze af met koud water en laat ze afkoelen.
Meng in een grote schaal de babyleaf, 3 el. dressing, de sugarsnaps, bosuitjes, blokjes biet, de helft van de aardbeien en pijnboompitten. Leg de geitenkaas plakken op een bakplaat en schuif dit onder een hete ovengrill 2-3 min. totdat ze licht kleuren.
Verdeel de salade over 4 (diepe) borden en leg de plakken geitenkaas in het midden.
Verdeel de rest van de aardbeien en pijnboompitten erover en er maal wat zwarte peper over.
Lekker met volkorenbolletjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Joris

Joris zegt:
Ha