De basis van dit recept vond ik in diverse recepten op internet.
Toen ik bezig was om dit recept te bereiden, vroeg ik me af welke groenten zal ik erbij serveren?
Hoe kan ik witvis naast lekker ook hartig maken ?
Heb er dus een eigen draai aangegeven met als resultaat een lekkere pittige saus incl. groenten en een extra bite.
Met " witvis " bedoel ik kabeljauw, koolvis, schol, tong en zoetwatervissen zoals pangasius, panga, nijlbaars, etc.
Recept
« Terug naar recepten
Bali Ikan Speciaal
PT15M
Bali Ikan Speciaal
Deze Bali Ikan is een heerlijk visgerecht die speciaal en "anders" is door o.a. de witte boontjes, de lekkere spekjes en een verrukkelijke saus.
Recept van:
Gerrie Peters
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bali Ikan Speciaal te bereiden
Indien de uien niet meer glazig zijn de ketjap, manis en asin, tomatenpuree, witte boontjes en wat citroensap toevoegen.
Maak de saus op de gewenste dikte met wat water.
Serveer het over gebakken witvis of doe de stukjes vis in de saus om te garen.