Recept
« Terug naar recepten
Bali vis
PT30M
Bali vis
Een heerlijk bali vis recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lieuwe Kampen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bali vis te bereiden
kabeljauw wassen in zout water
uien schoomaken en in grote stukken snijden
uien fruiten in olie
sambal toevoegen
azijn, water, zout en ketjap toevoegen
vis laten stoven (minimaal 1 uur)
gerecht bij voorkeur een dag eerder bereiden, dan trekt de smaak goed in de vis.
uien schoomaken en in grote stukken snijden
uien fruiten in olie
sambal toevoegen
azijn, water, zout en ketjap toevoegen
vis laten stoven (minimaal 1 uur)
gerecht bij voorkeur een dag eerder bereiden, dan trekt de smaak goed in de vis.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lieuwe01 zegt:
jacko zegt:
het idee dat je vis moet bakken en niet stoven leeft bij velen van u
in een hoop gevallen is stoven lekkerder dan bakken
het is allen vreemd voor de meeste van jullie.