Recept
« Terug naar recepten
Bami van oma Ambon
PT30M
Bami van oma Ambon
Een heerlijk bami van oma ambon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
39
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bami van oma Ambon te bereiden
Breng water aan de kook, giet het over de mie en laat ongeveer 2 minuten wellen. Spoel daarna af met koud water. Verhit een wok, doe er wat olie in en bak hierin het vlees met de ui en knoflook. Voeg de mie toe, schep alles om en warm goed door. Maak het bouillonblokje fijn en voeg het toe. Breng op smaak met ketjap en roer voor het opdienen er wat selderij doorheen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
djerney zegt:
er staat 1 bouillionblokje,
wordt er bedoeld kip of rundvlees?
Fijne dag.
Antoon zegt:
Henk zegt:
Helen zegt:
Miltje zegt:
Sigrid zegt:
Harry Löhr zegt: