Recept
« Terug naar recepten
Bamisoep
PT30M
Bamisoep
Een heerlijk bamisoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bamisoep te bereiden
Bak in een wok of koekenpan 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek krokant. Voeg hieraan toe 350 gram boerensoepgroenten en bak dit kort mee. Voeg dan 100 gram boemboe voor bami toe en roerbak zo de groenten beetgaar. Zet het groentenmengsel dan uit. Kook daarna 1 1/2 liter water met 2 bouillonblokjes. Als het kookt kan je de groenten erbij doen. Laat het nog even doorkoken en voeg dan nog 125 gram taugé en 3 mienestjes toe. Als de mienestjes gaar zijn is de soep ook gaar! De soep vult goed. Eet smakelijk
Marlene de koning Aarts zegt: