KookJij

Banaan in filodeeg met chocolade- pistachedip

Een heerlijk banaan in filodeeg met chocolade- pistachedip recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Ambiance - L. Lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Banaan in filodeeg met chocolade- pistachedip te bereiden

Snijd de bananen in lange repen en bestrijk ze met de esdoornsiroop.
Leg het filodeeg open op het werkblad en bestrijk de vellen met de gesmolten boter, rol hierin de bananenreepjes op en bestrooi met de griessuiker.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schik de banaansticks op bakpapier op een ovenschotel.
Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron, meng er de licht verwarmde room door.
Bak de banaansticks in de oven gedurende ongeveer 5 à 7 minuten of tot wanneer ze goudbruin zijn.
Laat ze lichtjes afkoelen en dep ze met 1 of beide zijden in de chocolade en vervolgens in de pistachenootjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst