Recept
« Terug naar recepten
Banaan in filodeeg met chocolade- pistachedip
PT30M
Banaan in filodeeg met chocolade- pistachedip
Een heerlijk banaan in filodeeg met chocolade- pistachedip recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Ambiance - L. Lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Banaan in filodeeg met chocolade- pistachedip te bereiden
Snijd de bananen in lange repen en bestrijk ze met de esdoornsiroop.
Leg het filodeeg open op het werkblad en bestrijk de vellen met de gesmolten boter, rol hierin de bananenreepjes op en bestrooi met de griessuiker.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schik de banaansticks op bakpapier op een ovenschotel.
Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron, meng er de licht verwarmde room door.
Bak de banaansticks in de oven gedurende ongeveer 5 à 7 minuten of tot wanneer ze goudbruin zijn.
Laat ze lichtjes afkoelen en dep ze met 1 of beide zijden in de chocolade en vervolgens in de pistachenootjes.
Leg het filodeeg open op het werkblad en bestrijk de vellen met de gesmolten boter, rol hierin de bananenreepjes op en bestrooi met de griessuiker.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schik de banaansticks op bakpapier op een ovenschotel.
Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron, meng er de licht verwarmde room door.
Bak de banaansticks in de oven gedurende ongeveer 5 à 7 minuten of tot wanneer ze goudbruin zijn.
Laat ze lichtjes afkoelen en dep ze met 1 of beide zijden in de chocolade en vervolgens in de pistachenootjes.