KookJij

Bananen- caramel brownies

Een heerlijk bananen- caramel brownies recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Maria van Kooyk
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bananen- caramel brownies te bereiden

Verwarm de oven voor op 170°C. Smelt in een steelpan 100 gram boter, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 100 gram witte chocolade en 100 gram caramel tot het een gladde massa is geworden. Laat het wat afkoelen. Kluts ondertussen 2 eieren. Meng de eieren met de caramelmassa. Voeg vervolgens 200 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder en 2 in plakjes gesneden bananen toe. Roer het geheel goed door. Doe de caramelmassa in een brownie bakblik bekleed met bakpapier. Zet het brownie bakblik ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de blondies iets afkoelen en snij dan in stukjes. Smul ze!

Mijn kookverhaal (Maria van Kooyk)

Makkelijk, snel en lekker !

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

perzona

perzona zegt:
Waar haal je de vloeibare caramel? Bij de Albert Heijn? Bij de bakproducten?
rangvi

rangvi zegt:
Ik gebruik vloeibare caramel uit een fles.
Lia Kuijer

Lia Kuijer zegt:
Wat voor caramel gebruik je? Gewoon van dat snoepgoed (blokjes)?