Recept
« Terug naar recepten
Bananen- caramel brownies
PT45M
Bananen- caramel brownies
Een heerlijk bananen- caramel brownies recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maria van Kooyk
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Maria van Kooyk
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bananen- caramel brownies te bereiden
Verwarm de oven voor op 170°C. Smelt in een steelpan 100 gram boter, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 100 gram witte chocolade en 100 gram caramel tot het een gladde massa is geworden. Laat het wat afkoelen. Kluts ondertussen 2 eieren. Meng de eieren met de caramelmassa. Voeg vervolgens 200 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder en 2 in plakjes gesneden bananen toe. Roer het geheel goed door. Doe de caramelmassa in een brownie bakblik bekleed met bakpapier. Zet het brownie bakblik ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de blondies iets afkoelen en snij dan in stukjes. Smul ze!
Mijn kookverhaal (Maria van Kooyk)
Makkelijk, snel en lekker !
perzona zegt: