Recept
« Terug naar recepten
Baquette met passendal en basilicumolie
PT20M
Baquette met passendal en basilicumolie
Een heerlijk baquette met passendal en basilicumolie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Baquette met passendal en basilicumolie te bereiden
Mix de verse basilicum met de spinazieblaadjes en de olijfolie tot een smeuig geheel.
Breng op smaak met peper en zout.
Snij de ijsbergsla fijn, snij de augurkjes in plakjes en hak de tomaat in blokjes.
Snij vervolgens de baquette in stukken van 5 cm., en beleg met sneetjes Passendale-kaas, daarop leg je dan een beetje ijsbergsla met daarboven een sneetje pancette.
Voeg enkele kappertjes toe, een plukje augurk, enkele blokjes tomaat en een zwarte olijf.
Werk af met basilicumolie en wat bieslooksnippers.
Breng op smaak met peper en zout.
Snij de ijsbergsla fijn, snij de augurkjes in plakjes en hak de tomaat in blokjes.
Snij vervolgens de baquette in stukken van 5 cm., en beleg met sneetjes Passendale-kaas, daarop leg je dan een beetje ijsbergsla met daarboven een sneetje pancette.
Voeg enkele kappertjes toe, een plukje augurk, enkele blokjes tomaat en een zwarte olijf.
Werk af met basilicumolie en wat bieslooksnippers.
bertal zegt:
Toevallig heb ik hem vorige maand nog kunnen bestellen bij een goede kaaswinkel hier in Venlo.
Dus,even verder zoeken b.v. Hanos, Sligro.
Veel succes :);)
m.v.g. Bert Allers