Recept
« Terug naar recepten
Bastogne koeken
PT50M
Bastogne koeken
Een heerlijk bastogne koeken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tinkhoofd
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bastogne koeken te bereiden
Verwarm de oven voor op 175 graden C. en vet de bakplaat in met boter. Gooi alles behalve de kandijsuiker in een kom en meng het. Als het een glad beslag is, doe er dan de kandijsuiker in en kneed het tot een wat steviger deeg. Doe een theedoek over de kom en zet het voor 1 uur in de koelkast. Maak op de bakplaat platte, rechthoekige hoopjes deeg. Doe de koekjes in de oven en laat ze 20-25 bakken. Laat de koekjes afkoelen en dan smullen maar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
[email protected] zegt:
Anna zegt:
Groet,
Anna
KookJij