KookJij

Bastogne- MonChoutaart

Een heerlijk bastogne- monchoutaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: K. Harte
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bastogne- MonChoutaart te bereiden

Laat de MonChou op kamertemperatuur komen.
Vet een springvorm in met wat olie.
Verkruimel de Bastognekoeken, eventueel met een deegroller.
Smelt de boter langzaam in een pannetje en vermeng de Bastognekruimels met de gesmolten boter.
Verdeel het Bastognekruimelmengsel over de springvorm, druk het vast tegen de bodem en laat deze bodem opstijven in de koelkast.
Klop de slagroom light (zonder suiker).
Mix de zachte roomkaas en zoetstof tot een luchtige homogene massa en vermeng dit mengsel met een lepel luchtig met de slagroom light. Verdeel het MonChou-slagroommengsel over de Bastognekoekbodem. De taart ongeveer 2 uur laten opstijven in de koelkast.
Gebruik als bovenlaag vers fruit.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst