Recept
« Terug naar recepten
Bearnaisesaus
PT20M
Bearnaisesaus
Een heerlijk bearnaisesaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bearnaisesaus te bereiden
doe de 3 eidooiers in een sauspan en voeg er dragonazijn bij. Klop de eieren op een zacht vuurtje tot schuim, dit doe door de klopper in een 8 te bewegen.
1. klaar de boter, smelt ze en schep het vet dat komt bovendrijven eraf.
2. Voeg de boter bij de eieren en roer voorzichtig.
3. Snij de dragon fijn en voeg deze ook toe.
1. klaar de boter, smelt ze en schep het vet dat komt bovendrijven eraf.
2. Voeg de boter bij de eieren en roer voorzichtig.
3. Snij de dragon fijn en voeg deze ook toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
jake zegt:
jake zegt:
Ronny zegt:
tim zegt: