Recept
« Terug naar recepten
Bebek pangang
PT80M
Bebek pangang
Een heerlijk bebek pangang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Erik - A. D' Angelo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bebek pangang te bereiden
Prik het vel van de eend in met een mes, elke centimeter!!
Was de eend met het tamarinde sap en de citoen, peper en zout en haal hem door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel of grof beschuit.
Klein uurtje in de oven op 180°C, halverwege kijken of die niet te donker wordt en eventueel wat lager zetten.
Bedruip de eend elk kwartier met het vet wat uit de eend komt.
Was de eend met het tamarinde sap en de citoen, peper en zout en haal hem door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel of grof beschuit.
Klein uurtje in de oven op 180°C, halverwege kijken of die niet te donker wordt en eventueel wat lager zetten.
Bedruip de eend elk kwartier met het vet wat uit de eend komt.