Recept
« Terug naar recepten
Beef Stroganoff
PT30M
Beef Stroganoff
Een heerlijk beef stroganoff recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lidia van Amelsvoort
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
22
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Beef Stroganoff te bereiden
Beef Stroganoff.
Snipper 2 uien, 2 rode paprika's en 6 teentjes knoflook. Gaarsmoren in een flinke klont boter niet bruin laten worden! Dan twee flinke fijngesneden tomaten, 2 eetlepels paprikapoeder, flinke scheut kethup en 3 eetlepels kappertjes toevoegen en op smaak maken met een scheut wodka. Als laatste de saus afmaken met een scheut kookroom of koffiemelk. Op smaak maken met peper en zout. Bak 500 gram rosbeef (aan één stuk) rondom dicht en snijd het in plakken/repen. Leg de rosbeef in de voorverwarmde ovenschaal en schep de stroganoffsaus eroverheen.
Snipper 2 uien, 2 rode paprika's en 6 teentjes knoflook. Gaarsmoren in een flinke klont boter niet bruin laten worden! Dan twee flinke fijngesneden tomaten, 2 eetlepels paprikapoeder, flinke scheut kethup en 3 eetlepels kappertjes toevoegen en op smaak maken met een scheut wodka. Als laatste de saus afmaken met een scheut kookroom of koffiemelk. Op smaak maken met peper en zout. Bak 500 gram rosbeef (aan één stuk) rondom dicht en snijd het in plakken/repen. Leg de rosbeef in de voorverwarmde ovenschaal en schep de stroganoffsaus eroverheen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Dicky zegt:
Dit heeft meer weg van een Hongaarse Goulash.
sylviadew zegt: