Serveer het gerecht met witte rijst en maak af met de klein gescheurde rode basilicumblaadjes of korianderblaadjes.
Een pittige komkommersalade gaat er ook goed bij.
Recept
« Terug naar recepten
Beefcurry uit Thailand
PT45M
Beefcurry uit Thailand
Een heerlijk beefcurry uit thailand recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Beefcurry uit Thailand te bereiden
1).Maak vlees en groentes gebruiksklaar en zet de overige ingrediënten klaar.
2).Verhit de olie en fruit daarin zacht de uien en de knoflook. Doe daar bij de currypasta en 1/3 van de kokosmelk en breng rustig aan de kook.
3).Doe het dun gesneden vlees bij de kokosmelk en roer goed om.Doe de rest van de kokosmelk er bij en breng aan de kook.
4).Zodra de kokosmelk kookt de aubergines er bij doen en even goed omroeren.
5).Nu mag de rest van de ingrediënten er bij gedaan worden.
6).Breng het geheel weer aan de kook en haal direct van het vuur.
2).Verhit de olie en fruit daarin zacht de uien en de knoflook. Doe daar bij de currypasta en 1/3 van de kokosmelk en breng rustig aan de kook.
3).Doe het dun gesneden vlees bij de kokosmelk en roer goed om.Doe de rest van de kokosmelk er bij en breng aan de kook.
4).Zodra de kokosmelk kookt de aubergines er bij doen en even goed omroeren.
5).Nu mag de rest van de ingrediënten er bij gedaan worden.
6).Breng het geheel weer aan de kook en haal direct van het vuur.
bametz-saffrie zegt: