Recept
« Terug naar recepten
Bengalese scampi in koriander-mosterd-creme
PT10M
Bengalese scampi in koriander-mosterd-creme
Een heerlijk bengalese scampi in koriander-mosterd-creme recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Essen & Trinken 4 1995 - D. Haas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bengalese scampi in koriander-mosterd-creme te bereiden
Roer een sausje van de mosterd, kurkuma-, paprikapoeder en zonnebloemolie.
Voeg hier 150 ml koud water aan toe.
Roer goed door elkaar en doe de saus in een - niet te grote - koekenpan .
Verwijder de koppen van de scampi's.
Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal.
Verwarm de saus, maar laat deze niet koken!!!!
Leg de scampi's in de pan en gaar de scampi's in de saus tot ze mooi roze zien, circa 10 minuten.
Af en toe omdraaien.
Zorg dat de saus niet gaat koken!
Voeg hier 150 ml koud water aan toe.
Roer goed door elkaar en doe de saus in een - niet te grote - koekenpan .
Verwijder de koppen van de scampi's.
Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal.
Verwarm de saus, maar laat deze niet koken!!!!
Leg de scampi's in de pan en gaar de scampi's in de saus tot ze mooi roze zien, circa 10 minuten.
Af en toe omdraaien.
Zorg dat de saus niet gaat koken!
derbyke zegt: