KookJij

Beslag voor boekweitpannenkoekjes

Een heerlijk beslag voor boekweitpannenkoekjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: barbecue
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Beslag voor boekweitpannenkoekjes te bereiden

Meng de beide meelsoorten met ½ theelepel zout in een grote kom. Splits de eieren. Klop de dooiers en de melk door het meel tot het beslag glad is. Klop de eiwitten - vlak voor het begin van de maaltijd - stijf en spatel ze door het beslag.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
wouros,dezelfde vraag kwam ook in mij op.Ik heb een hele lijst recepten voor pannekoeken en allemaal verschillend natuurlijk.Maar allemaal wel,totdat ze gegeten kunnen worden.
liske

liske zegt:
Wat een rotreactie, Kees. Soms moet een beslag een tijdje rusten voordat je begint te bakken. Zet dan in de titel: Beslag voor Boekweitpannenkoekjes.:(
keesdehond

keesdehond zegt:
dan in de pan doen, wat iedere kip wel weet :P
wouros

wouros zegt:
Beslag klaar. En dan???