Recept
« Terug naar recepten
Beurre marchand de vin : Wijnkoopmansboter
PT15M
Beurre marchand de vin : Wijnkoopmansboter
Een heerlijk beurre marchand de vin : wijnkoopmansboter recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
wereldse recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Beurre marchand de vin : Wijnkoopmansboter te bereiden
De wijn en de porto aan de kook brengen met de fijngesnipperde sjalotten en volledig laten inkoken. Laten afkoelen.De zacht geroerde boter toevoegen en parfumeren met citroensap en gehakte peterselie. Kruiden met zout en peper. Een rol vormen van de wijnkoopmansboter, in aluminiumfolie wikkelen en hard laten worden in de koelkast
Deze boter past voortreffelijk bij gegrild vlees .
Deze boter past voortreffelijk bij gegrild vlees .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lilith zegt:
Liske zegt: