Recept
« Terug naar recepten
Bieflappen in tomaten-crèmesaus
PT30M
Bieflappen in tomaten-crèmesaus
Een heerlijk bieflappen in tomaten-crèmesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bieflappen in tomaten-crèmesaus te bereiden
Verwarm de margarine in een koekenpan. Bestrooi de bieflappen met peper en zout en bak ze bruin in de margarine. Neem ze uit de pan en leg even op een bord. Pel de knoflook en hak fijn, bak de knoflook in het braad, voeg de tomatenblokjes, Boursin Cuisine, oregano en basilicum toe en breng het geheel aan de kook. Leg de bieflapjes terug in de pan met de saus en laat het vlees een uur afgedekt stoven. Serveer met bijvoorbeeld gekookte fusillipasta en gegrillde plakjes courgette.
charlotte zegt: