Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk in oestersaus
PT8M
Biefstuk in oestersaus
Een heerlijk biefstuk in oestersaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
8 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk in oestersaus te bereiden
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de olie in een wok. Roerbak kort de biefstuk. Voeg de paprika, tomaten en bamboereepjes toe en roerbak een minuut. Giet de oestersaus en sojasaus bij de biefstuk en warm het geheel goed door. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Mijn kookverhaal (Esther van Gompel)
Lekker makkelijk recept voor doordeweeks.