In plaats van biefstuk kun je ook rundvleesreepjes nemen.
DENK AAN DE MARINEERTIJD
Recept
« Terug naar recepten
Pittige biefstukreepjes in paprika-kokossaus
PT25M
Pittige biefstukreepjes in paprika-kokossaus
Ik heb dit recept al eerder gemaakt met grote garnalen. Met biefstuk-reepjes zeker zo lekker. Heerlijk oosters en pittig van smaak.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige biefstukreepjes in paprika-kokossaus te bereiden
- Meng de biefstukreepjes met de knoflook, de peper, sojasaus, koriander en
wat zout. Laat lekker een poos marineren, een half uur of zo, in de koelkast. - Verwarm de kokosmelk met de paprikapasta en de vissaus. Voeg water toe als het te dik is voor saus en breng op smaak met zout.Bak de biefstuk in gedeelten op hoog vuur in wat (zonnebloem)olie (of gril ze in een grillpan)
- Serveer de biefstuk in de saus, en garneer met een hand peterselie.