TIP: Verwarm de tortilla's eventjes in de koekenpan dan is het resultaat nog lekkerder.
Onmisbaar voor erbij is: zure room en guacamole.
Ik vind het zelf ook lekker om er gegrilde maïskolven bij te eten.
Recept
« Terug naar recepten
Fajitas de Carne (met biefstuk)
PT20M
Fajitas de Carne (met biefstuk)
Deze topper staat, naast de Fajitas de Pollo (kip), wel in ongeveer elk
Mexicaans restaurant op de menukaart.
Het is echter zo ontzettend simpel om zelf te maken en daarom maak ik het
thuis ook regelmatig.
Ik heb de biefstuk eerst gesneden en gegrild maar je kunt er ook voor
kiezen om de biefstuk in zijn geheel te bakken en daarna in reepjes te
snijden.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fajitas de Carne (met biefstuk) te bereiden
- Verhit een scheutje olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de gesneden uien, voeg daarna de in reepjes gesneden paprika toe. Roerbak het geheel enkele minuten, de groenten moeten wel knapperig blijven.
- Voeg de kruidenmix en de fijngesneden jalapeños toe en schep alles door elkaar.
- Gril de biefstuk en voeg deze toe, garneer met een beetje (evt. fijngesneden) koriander, schep wat op een tortilla wrap en rol deze op.